Over opleiding.com

Doel van opleiding.com

Opleiding.com is een onafhankelijke website waarin een duidelijke informatievoorziening voorop staat. Het doel is om een zo goed mogelijk beeld te geven van zowel opleidingen als opleiders op MBO- en HBO niveau. Op opleiding.com vind je alleen scholen die worden bekostigd vanuit de overheid (de zogeheten bekostigde scholen). Ook zie je alleen de opleidingen die actief worden aangeboden door een van deze scholen. Zo zorgen wij ervoor dat het voor iedere (toekomstige) student overzichtelijk blijft om zo de opleiding te vinden die bij hem of haar past.

Deze website heeft geen banden met een school of instelling in wat voor vorm dan ook. Er is geen Commerciële insteek en geen financiering. Dus 100% onafhankelijk.

Via de studiekeuzetest van opleiding.com komt alles samen. Op dit moment zijn alle opleidingen al opgenomen in de studiekeuzetest. De opbouw van de vragen zullen in de toekomst verder worden uitgebreid. Daarnaast is bij alle opleidingen direct in te zien waar deze opleiding te volgen is en wanneer er een open dag is. Zo is er 1 vertrekpunt voor het zoeken van een opleiding en kan iedere student na het invullen van de studiekeuzetest direct alle informatie van de opleidingen bekijken.

Over opleiding.com

Opleiding.com is ooit gestart als hobby project om zo nieuwe kennis verder te ontwikkelen en opgedane kennis vanuit werkervaring toe te kunnen passen op dit project. Alle kosten die worden gemaakt, worden uit eigen zak betaald. We proberen dan ook zo veel mogelijk zelf te doen. Het bijhouden van de opleidingen en scholen, onderhouden van de server en ontwikkelen van de website gebeurt dus allemaal door ons zelf. Opleiding.com heeft ook geen mensen in dienst. Dit project doe ik naast mijn huidige baan als webontwikkelaar.

We zien dan ook niet altijd alle wijzigingen die scholen doorvoeren. Mocht je iets tegen komen wat niet up to date is, laat het ons dan gerust weten via het contact formulier. We zorgen er dan voor dat het zo snel mogelijk verwerkt is.